Companie

Istoric

Am inceput in 1996 cu un magazin alimentar si cu dorinta de aduce pe mesele oltenilor produse pe gustul lor. Am crescut pas cu pas: de la un magazin, la propria carmangerie, apoi la fabrica si la reteaua de magazine de astazi. Am depasit demult granitele Olteniei si suntem in plin proces de dezvoltare. Am ramas, insa, mereu fideli unei credinte: aceea de le oferi oamenilor produse oneste, facute ca pentru noi.

In prezent, compania Malina cuprinde: Fabrica de Mezeluri Malina, o retea extinsa de distributie, o retea de magazine proprii si produse din carne (mezeluri si specialitati din carne) comercializate sub doua branduri: Malina. Mezeluri de bun gust si Mezeluri Popular.

Fabrica de Mezeluri Malina

Situata in Caracal, Fabrica de Mezeluri Malina este o unitate moderna de productie, unde cele mai noi tehnologii sunt folosite pentru a crea produse de calitate, cu un gust autentic.
Anul 2014, a marcat extinderea fabricii pentru a tine pasul cu dezvoltarea retelei de magazine si distributia. Astazi, peste 300 de oameni lucreaza zilnic pentru a-ti aduce pe masa mezeluri si produse din carne de cea mai buna calitate, dupa retete desavarsite in timp.

Distributie

Produsele noastre sunt disponibile atat in reteaua proprie – Malina. Magazin de producator, cat si in magazinele traditionale din mai multe judete ale tarii. De asemenea avem un parteneriat cu Metro Cash & Carry.
Incepand cu toamna anului 2014, produsele Malina sunt disponibile pe galantar si in tari din Uniunea Europeana precum Spania, Italia si Belgia.

Parcul auto modern, dotat cu instalatii frigorifice, ne permite sa livram produse proaspete oriunde in tara, la prima ora a diminetii. Gasesti produsele Malina in magazinele din urmatoarele judete: Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti, Teleorman,Valcea, Caras-Severin, Hunedoara, Arges, Dambovita, Prahova, Bucuresti, Ilfov, Ialomita, Giurgiu si Calarasi.

Reteaua de magazine de producator Malina

Pentru ca am vrut sa-ti aducem aproape, produse proaspat iesite de pe linia de productie si la un pret corect, am creat propria retea de magazine de producator. In magazinele Malina vei gasi toate produsele din gama Malina. Mezeluri de bun gust (salamuri, sunca, carnati, afumaturi, produse de sezon etc.), produse din gama Mezeluri Popular, cat si produse alimentare de baza. De asemenea, vei avea mereu un ajutor de nadejde in alegerea produsului preferat.

Reteaua noastra de magazine cuprinde peste 10 unitati in urmatoarele orase:

Caracal
• Strada Mieilor, nr. 4
• Strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 105

Slatina
• Strada Primaverii, Piata Zahana

Bals
• Strada Ion Creanga, nr. 2

Craiova

• Aleea 1 Castanilor, nr. 2A, Bl.65A1 ,sc.2, Parter
Filiasi
• Strada Pietii, Bl. G1, Parter