Noutati

Acelasi gust bun Malina. Acum in haine noi

Incepand cu septembrie 2014, produsele Malina sunt disponibile intr-un nou ambalaj. O infatisare moderna, in ton cu valorile si modul nostru de a face produsele, noile ambalaje Malina vorbesc despre onestitate, prospetime si bun gust.

Designul modern este completat si de noul slogan – Mezeluri de bun gust – promisiunea pe care o facem clientilor nostri in fiecare zi. Mezelurile Malina sunt pregatite cu cea mai mare grija pentru ca produsul final sa multumeasca si cele mai exigente gusturi. Folosim carne proaspata, de provenienta romaneasca, mixul potrivit de ingrediente si afumare naturala cu rumegus pentru un gust autentic.

”Ultimii ani au fost foarte buni pentru brandul Malina: produsele noastre au fost apreciate de tot mai multi romani pentru calitate si gustul autentic, iar numele Malina a devenit o prezenta notabila in piata. Toate acestea ne bucura si ne incurajeaza sa mergem mai departe. Avem planuri mari pentru viitor si am vrut sa plecam la drum cu forte proaspete. Am regandit ambalajul produselor Malina pentru a fi in concordanta cu timpurile actuale si a vorbi mai bine despre calitatile produselor noastre. Suntem increzatori ca noul design va fi si pe placul clientilor nostri care asteapta de la Malina intotdeauna ce este mai bun.” – Marian Nica, Director Executiv

Produsele Malina cu noul ambalaj sunt disponibile in toate magazinele de producator Malina, cat si in magazinele traditionale partenere.

Produsele Malina in Uniunea Europeana

Incepand cu toamna anului 2014, produsele Malina sunt disponibile pe rafturile din mai multor tari europene.

In urma unor parteneriate intracomunitare semnate, produse din portofoliul Malina pot fi cumparate din magazinele partenere din Belgia, Spania (regiunile Madrid si Andalucia) si Italia. Astfel, expatii romani si nu numai se pot bucura de gustul autentic al mezelurilor Malina. Pregatite cu multa grija, din carne atent selectionata si afumate natural, cu rumegus produsele Malina raspund celor mai exigente gusturi.

Pentru mai multe detalii despre magazinele partenere din Uniunea Europeana si exporturile Malina, contactati-ne la office@malina.com.ro.