Reteta Noastra

Reteta noastra pentru mezeluri de bun gust cuprinde patru ingrediente simple, dozate in cantitatile esentiale: prospetime, carne de calitate, mixul potrivit de condimente si grija pentru ceea ce facem. Doar asa putem rasfata gusturile alese ale romanilor.

Prospetimea. Secretul gustului bun

Vrem ca toate produsele Malina sa ofere acelasi gust bun, de aceea folosim numai carne proaspata, care nu si-a pierdut din proprietati prin congelare. Incepem prepararea produselor imediat ce am achizitionat materia prima, astfel incat, la prima ora a diminetii, sa gasesti in galantare mezeluri proaspat iesite de pe linia de productie.

Carnea buna. Sursa produselor de calitate

Calitatea produselor depinde de calitatea carnii folosite la prepararea lor. Furnizorii nostri de materie prima sunt selectati in urma unui proces riguros, din randul fermierilor si producatorilor din Romania. Alegem carnea din surse verificate si certificate si pastram aceleasi norme de calitate pe tot parcursul procesului de productie, prin numeroase teste si sisteme de verificare.

Mixul potrivit de condimente pentru fiecare produs

Provenienta condimentelor, modul in care le amestecam pentru a obtine mixul potrivit fiecarui tip de salam, specialitate sau carnati si cantitatea folosita in fiecare etapa a procesului de fabricatie sunt lucrurile care asigura gustul bun al produselor Malina. Folosim condimente naturale, de la cei mai buni furnizori la nivel european si nu numai. Cu indemanare si respectand retete consacrate in timp, pregatim mixul potrivit fiecarui produs pentru a garanta gustul deosebit.

Grija in procesul de productie

Stim de la inceput cum trebuie sa fie fiecare produs preparat si nu ne multumim cu jumatati de masura. Pregatim mezelurile gustoase si aspectuoase ca si cum le-am face pentru propria familie. Urmam retete pe care le-am desavarsit in timp, imbinam priceperea oamenilor nostri cu tehnologiile moderne de fierbere si afumare pentru a-ti oferi tot ce este mai bun in materie de mezeluri. In plus, folosim afumare naturala cu rumegus pentru a-ti aduce pe masa gustul deosebit al produselor afumate in mod traditional.