Bringo îți aduce direct la ușă un salam de poveste de la Malina

Bringo îți aduce direct la ușă un salam de poveste de la Malina

Bringo îți aduce direct la ușă un salam de poveste de la Malina

 

După o rețetă veche de zeci de ani, din carne de porc atent aleasă, condimentată cu grijă pentru a scoate la iveală aromele speciale, Malina trezește gusturile fine cu un Salam Secuiesc Autentic din ținuturile Ardealului și îl aduce mai aproape de oameni prin intermediul Bringo.

 

Introdus recent în oferta Carrefour, Salamul Secuiesc din carne de porc și vită atent selecționată este o alegere ideală pentru cele mai pretențioase gusturi. Astfel, dacă vrei să economisești timp și să nu mai stai la cozile din magazine, poți face cumpărăturile în timp ce stai acasă. Bringo devine personal shopper pentru tine și îți aduce rapid savoarea gusturilor românești odată cu Salamul Secuiesc Autentic Malina. Livratorii Bringo finalizează cât mai rapid comenzile, astfel încât produsele să ajungă în cel mai scurt timp la cumpărători. 

 

Pentru că salamul este unul dintre cele mai apreciate mezeluri, Malina pune pe masa românilor un produs după o rețetă secuiască, fiert si dublu afumat natural cu lemn de fag, care va deveni vedeta în sandwich-urile copiilor sau gustarea perfectă pentru serviciu.

 

Malina se diferențiază prin calitatea produselor sale din ingrediente sigure, cât și prin onestitatea și transparența relațiilor comerciale cu furnizorii, dublată de absența compromisurilor în calitatea rețetelor de fabricație.

 

Pentru a fi la curent cu o mulțime de alte noutăți și surprize Malina te așteaptă pe canalele de social media, iar pe aplicația Bringo vei afla cele mai noi produse care pot ajunge rapid pe masa ta.

 

 logo

Suntem optimiști și mereu însuflețiți de dorința de mai bine. Perseverăm pe zi ce trece. Ne place să ne bucurăm de fiecare clipă și să le oferim tuturor celor cu care lucrăm, colegi, parteneri, clienți, motive de a se bucura de viață și preparate din carne care să le aducă gust bun și energie.