Crenvurşti din piept de pui cu brânza-cremă și ardei iute murat

Crenvurşti din piept de pui cu brânza-cremă și ardei iute murat

Crenvurşti din piept de pui cu brânza-cremă și ardei iute murat

Timp: —30 MIN 

 AJUNGE PENTRU: 4 porții 

 

Ingrediente 

  • 8 crenvurşti din piept de pui de la Malina
  • 8 pâinişoare sau chifle, preferabil din grâu integral
  • 2 cepe mari tăiate fideluță
  • 1 cutie de brânză-cremă la temperatura camerei
  • 1 lingură de maioneză
  • 8 felii de caşcaval Cheddar
  • Castraveciori cornichon murați
  • Ardei iuţi murați
  • Câteva fire de pătrunjel tocat

Metodă

Pregătirea

Căleşte ceapa în puțin ulei de măsline, la foc mediu, cca. 10 minute, pănă se caramelizează.

Freacă puțin crema de brânză cu o lingură de maioneză, pănă devine maleabilă şi încarc-o într-o seringă de ornamentat sau pungă cu un colț tăiat.

Pregăteşte felii subțiri oblice de castraveciori şi de ardei iuți.

Despică păinişoarele pe lung.

Pune un vas cu apă la fiert. Când apa clocoteşte, pune crenvurştii şi dă focul la mic-mediu. Sunt fierți în cca. 5 minute. 

 

Asamblarea

În pâinişoarele despicate aşterne o felie de caşcaval. Dacă vrei caşcavalul topit, dă păinişoarele 1 minut la cuptorul cu microunde.

Peste caşcaval, pune câte un crenvurşti şi ceapă caramelizată.

Ornează cu brânză-cremă şi pătrunjel tocat.

Serveşte cu felii de castravecior şi ardei iute murat, bere rece şi multă poftă de viațăl 

 

Poftă bună!

 logo

Suntem optimiști și mereu însuflețiți de dorința de mai bine. Perseverăm pe zi ce trece. Ne place să ne bucurăm de fiecare clipă și să le oferim tuturor celor cu care lucrăm, colegi, parteneri, clienți, motive de a se bucura de viață și preparate din carne care să le aducă gust bun și energie.