Timp: —30 MIN
AJUNGE PENTRU: 4 porții
Pregătirea
Căleşte ceapa în puțin ulei de măsline, la foc mediu, cca. 10 minute, pănă se caramelizează.
Freacă puțin crema de brânză cu o lingură de maioneză, pănă devine maleabilă şi încarc-o într-o seringă de ornamentat sau pungă cu un colț tăiat.
Pregăteşte felii subțiri oblice de castraveciori şi de ardei iuți.
Despică păinişoarele pe lung.
Pune un vas cu apă la fiert. Când apa clocoteşte, pune crenvurştii şi dă focul la mic-mediu. Sunt fierți în cca. 5 minute.
Asamblarea
În pâinişoarele despicate aşterne o felie de caşcaval. Dacă vrei caşcavalul topit, dă păinişoarele 1 minut la cuptorul cu microunde.
Peste caşcaval, pune câte un crenvurşti şi ceapă caramelizată.
Ornează cu brânză-cremă şi pătrunjel tocat.
Serveşte cu felii de castravecior şi ardei iute murat, bere rece şi multă poftă de viațăl
Poftă bună!