Piept de porc cu usturoi la tigaie

Piept de porc cu usturoi la tigaie

Piept de porc cu usturoi la tigaie

Poftă de #cevabun? Prepară o cină gustoasă în doar 30 de minute. Rețeta zilei: piept de porc cu usturoi la tigaie.


#1 Se ia o bucată de 1 kg de piept de porc Malina și se taie în felii groase de 1,5 cm.

#2 Se alege o tigaie cu fundul gros, se încinge la maximum și se adaugă feliile de carne. Acestea se prăjesc timp de 7-8 minute pe fiecare față, fără capac.

#3 Se adaugă sare și piper negru proaspăt măcinat și 2 linguri de apă caldă, după care se acoperă cu un capac și se lasă la prăjit la foc mic.

#4 Se gătesc cca. 15-20 de minute sub capac, la foc mic, iar din 5 în 5 minute se mai adaugă câte două linguri de apă.

#5 După 20 de minute de înăbușire, friptura este gata.

#6 Se zdrobesc 4-5 căței de usturoi și se distribuie uniform pe feliile de carne.
Se servește lângă un piure de cartofi fin, ca la mama acasă!

 logo

Suntem optimiști și mereu însuflețiți de dorința de mai bine. Perseverăm pe zi ce trece. Ne place să ne bucurăm de fiecare clipă și să le oferim tuturor celor cu care lucrăm, colegi, parteneri, clienți, motive de a se bucura de viață și preparate din carne care să le aducă gust bun și energie.