background
Malina

Povestea noastră

Povestea noastră

post image

În anul 2003, visul numit fabrica de mezeluri Malina devenea realitate. Cu numele creat din alăturarea câte unei silabe din numele celor trei membri ai familiei Nica care au fondat-o, Malina (“Ma” de la Marian Nica, “Li” de la Ilie Nica și “Na” de la Natașa Nica), visul se înfiripase încă din 1996, când familia Nica punea bazele celui mai frecventat magazin de tip băcănie din Caracal, un fel de poiană a lui Iocan, unde și astăzi se adună oamenii să cumpere un mezel și să mai schimbe o vorbă.

În 2010 însă, visul prinsese deja contur și, cu tehnologie și standarde de igienă și profesionalism la ordinea zilei, pornise să pună pe piața locală produse din carne gustoase. Astăzi, la mulți ani de la deschiderea primului magazin, Malina înseamnă un grup de companii unite sub motto-ul poftei de viață, incluzând o fermă agricolă și o fabrică modernă, cu capacitate de producție certificată de 60 tone zilnic, cu peste 400 de angajați și un portofoliu de peste 170 de preparate din carne.

background
icon

19

Ani în România

icon

200

Produse

icon

400+

Angajați

icon

26+

Milioane cifră de afaceri în 2019

background
Principalele momente în

Istoria Malina

heading img
 logo

Suntem optimiști și mereu însuflețiți de dorința de mai bine. Perseverăm pe zi ce trece. Ne place să ne bucurăm de fiecare clipă și să le oferim tuturor celor cu care lucrăm, colegi, parteneri, clienți, motive de a se bucura de viață și preparate din carne care să le aducă gust bun și energie.